Uvjeti plaćanja

Načini i uvjeti plaćanja

 

 • Kreditna kartica će se teretiti za cjelokupni iznos prema uvjetima prihvaćene ponude.
 • Primamo sljedeće kartice: MasterCard, Maestro i Visa
 • Kreditna kartica će biti terećena u valuti prikazanoj na ponudi/predračunu te izdanom računu.
 • Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog servera.
 • Povrat (Refund) iznosa na kreditnu karticu se izvršava pod sljedećim uvjetima:
  • Povrat se može zatražiti do 14 dana prije dolaska u objekt.
  • Povrat će biti proveden na isti način kao što je transakcija izvršena.
 • U slučaju da nije moguće teretiti kreditnu karticu, zadržavamo pravo otkaza narudžbe
 • Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na:

ODJEL PRODAJE

Hotel Kimen – Cresanka d.d.
Sjedište: Melin I /16
OIB (PIB): 47639427219
T: +385 51 571 322
F: +385 51 571 414
E: hotelkimen@hotelkimen.com

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Cresanka d.d. prikuplja samo nužne, osnovne osobne podatke kupaca koji su neophodni za ispunjenje poslovnih obveza. Prikupljeni osobni podaci strogo se čuvaju, koriste se samo u svrhe za koje su prikupljeni te je pristup istima omogućen samo ovlaštenim zaposlenicima.

Svi djelatnici Cresanke d.d. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o korištenju WSPay-a

Cresanka d.d. koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.