POSEBNA PONUDA

Do otoka i nazad –
na naš račun.

Do otoka i nazad na naš račun - Hotel Kimen, Cres - m

Odlučite li provesti 7 noćenja u Hotelu Kimen, sa zadovoljstvom Vam odobravamo popust u visini troška trajektne karte u jednom smjeru za otok Cres. Odsjednete li pak 14 noći u Hotelu, očekuje Vas popust u visini troška trajektne karte u oba smjera za otok Cres. Popust odobravamo samo za trajektne linije Brestova-Porozina i Valbiska-Merag.

Kako biste ostvarili popust, sve što trebate jest trajektnu kartu predati na recepciji Hotela!

POSEBNA PONUDA

Ostanite još jedan dan! Poklanjamo Vam svaku 7. noć u hotelu.

Još jedan dan - Hotel Kimen, Cres - m

Jednom kada posjetite otok, teško ga je napustiti, znamo. Zato Vam u periodu 22.03. do 29.06.2024. te od 09.09. do 20.10.2024. poklanjamo svako sedmo noćenje! Boravite li 7 noći, plaćate njih 6, a odlučite li provesti 14 noći u Hotelu Kimen, plaćate ih samo 12.

POSEBNA PONUDA

Nemate prijevoz?
Tu smo!

Nemate prijevoz? Tu smo za vas - Hotel Kimen, Cres - m

Neka logistika oko prijevoza ostane samo još jedna točka koju ćemo zbrinuti na Vašoj check listi! Za sve goste Hotela Kimen organiziramo prijevoz od aerodroma Krk i aerodroma Pula do objekta i nazad.

ZRAČNA LUKA KRK

  • u jednom smjeru 115,00 eura po osobi,
  • u oba smjera 135,00 eura po osobi,
  • PDV uključen

ZRAČNA LUKA PULA

  • u jednom smjeru 145,00 eura po osobi,
  • u oba smjera 165,00 eura po osobi,
  • PDV uključen

Prijevoz je potrebno platiti unaprijed, a dogovoriti ga možete najkasnije 14 dana prije dolaska.

VRIJEME ČEKANJA
Vozač čeka putnike, bez nadoplate, do 90 minuta od predviđenog vremena dolaska putnika. Nakon 90 minuta obračunava se svaki započeti sat čekanja dodatnih 15,00 €.

OTKAZ REZERVACIJE
U slučaju otkazivanja transfera unutar 48 sati prije dana transfera, uplaćeni novac se NE vraća kupcu, odnosno kupcu će se naplatiti puna cijena transfera.

Recenzije

O nama – iz perspektive gostiju

Izvrsna kuhinja, čistoća za pohvalu, lijep okoliš – hotel u uređenom i održavanom parku, prirodno okruženje bez prevelike “umjetne” intervencije čovjeka, blizina grada. Osoblje izuzetno ljubazno. Bili su pažljivi, uslužni s mjerom, a ne nametljivi. Odlično su se snašli u “korona” razdoblju. Posebno hvala ljubaznoj gospođici na recepciji na pronalasku odlične sobe nakon što nam prva nije odgovarala. Proveli smo deset lijepih dana odmora u lipnju.

Ljerka
Hrvatska

Savrseno!!!!

Dorucak je super. Osoblje dosljedno primjenjuje mjere zastite zbog Covid-a 19. Svi su jako ljubazni i pristupacni. Hotel i soba su izuzetno cisti. Osoblje f&b odjela se jako trudi oko gostiju.

Majda
Hrvatska

Sve je bilo odlično, doručak bogat i raznovrstan, nema čega nije bilo – od 2,3 vrste omleta, pečene pancete i narezaka, toplih kroasana i štrudli, američkih palačinki do žitarica i voća, a uz sve to i odlična kava. Osoblje hotela je jako ljubazno i profesionalno te se trude oko svakog gosta. Hotel je na odličnoj lokaciji, u borovoj šumi odmah do prekrasne i čiste plaže te je udaljen desetak minuta šetnje do mjesta Cres. Sobe su iznimno čiste, a o našoj se brinula ljubazna gospođa Sanja.
Za večeru se moglo izabrati između četiri vrste menu-a, mesni, vegeterijanski….te je uz to bio švedski stol sa raznovrsnim salatama i desertima. Naši konobari u hotelskom restoranu bili su gospodin Slavko i Ante, izuzetno ljubazni i simpatični!

Milica
Hrvatska

Sve o Hotelu Kimen – na jednom mjestu.

Preuzmite digitalnu brošuru, prelistajte našu ponudu i dopustite da Vam fotografije dočaraju barem dio otočne atmosfere.

PDF | 8.1 MB

Newsletter

Što je novo u našoj ponudi

Strast je gorivo koje nas potiče da budemo bolji.

Promatramo i pratimo Vaše želje i sugestije, te kontinuirano radimo na širenju naše ponude s ciljem da Vam Hotel Kimen postane dom daleko od doma, a naše osoblje druga obitelj.

Preplatite se na naš newsletter kako biste saznali što se događa na otoku Cresu te kakve smo nove i zanimljive sadržaje osmislili za Vas.