POSEBNA PONUDA

Do otoka i nazad –
na naš račun.

Do otoka i nazad na naš račun - Hotel Kimen, Cres - m

Odlučite li provesti 7 noćenja u Hotelu Kimen, sa zadovoljstvom Vam odobravamo popust u visini troška trajektne karte u jednom smjeru za otok Cres. Odsjednete li pak 14 noći u Hotelu, očekuje Vas popust u visini troška trajektne karte u oba smjera za otok Cres. Popust odobravamo samo za trajektne linije Brestova-Porozina i Valbiska-Merag.

Kako biste ostvarili popust, sve što trebate jest trajektnu kartu predati na recepciji Hotela!

POSEBNA PONUDA

Ostanite još jedan dan! Poklanjamo Vam svaku 7. noć u hotelu.

Još jedan dan - Hotel Kimen, Cres - m

Jednom kada posjetite otok, teško ga je napustiti, znamo. Zato Vam u periodu 22.03. do 29.06.2024. te od 09.09. do 20.10.2024. poklanjamo svako sedmo noćenje! Boravite li 7 noći, plaćate njih 6, a odlučite li provesti 14 noći u Hotelu Kimen, plaćate ih samo 12.

POSEBNA PONUDA

Nemate prijevoz?
Tu smo!

Nemate prijevoz? Tu smo za vas - Hotel Kimen, Cres - m

Neka logistika oko prijevoza ostane samo još jedna točka koju ćemo zbrinuti na Vašoj check listi! Za sve goste Hotela Kimen organiziramo prijevoz od aerodroma Krk i aerodroma Pula do objekta i nazad.

Cijena prijevoza iznosi 120,00 € po osobi. Prijevoz je potrebno platiti unaprijed, a dogovoriti ga možete najkasnije 14 dana prije dolaska.

Recenzije

O nama – iz perspektive gostiju

Izvrsna kuhinja, čistoća za pohvalu, lijep okoliš – hotel u uređenom i održavanom parku, prirodno okruženje bez prevelike “umjetne” intervencije čovjeka, blizina grada. Osoblje izuzetno ljubazno. Bili su pažljivi, uslužni s mjerom, a ne nametljivi. Odlično su se snašli u “korona” razdoblju. Posebno hvala ljubaznoj gospođici na recepciji na pronalasku odlične sobe nakon što nam prva nije odgovarala. Proveli smo deset lijepih dana odmora u lipnju.

Ljerka
Hrvatska

Savrseno!!!!

Dorucak je super. Osoblje dosljedno primjenjuje mjere zastite zbog Covid-a 19. Svi su jako ljubazni i pristupacni. Hotel i soba su izuzetno cisti. Osoblje f&b odjela se jako trudi oko gostiju.

Majda
Hrvatska

Sve je bilo odlično, doručak bogat i raznovrstan, nema čega nije bilo – od 2,3 vrste omleta, pečene pancete i narezaka, toplih kroasana i štrudli, američkih palačinki do žitarica i voća, a uz sve to i odlična kava. Osoblje hotela je jako ljubazno i profesionalno te se trude oko svakog gosta. Hotel je na odličnoj lokaciji, u borovoj šumi odmah do prekrasne i čiste plaže te je udaljen desetak minuta šetnje do mjesta Cres. Sobe su iznimno čiste, a o našoj se brinula ljubazna gospođa Sanja.
Za večeru se moglo izabrati između četiri vrste menu-a, mesni, vegeterijanski….te je uz to bio švedski stol sa raznovrsnim salatama i desertima. Naši konobari u hotelskom restoranu bili su gospodin Slavko i Ante, izuzetno ljubazni i simpatični!

Milica
Hrvatska

Sve o Hotelu Kimen – na jednom mjestu.

Preuzmite digitalnu brošuru, prelistajte našu ponudu i dopustite da Vam fotografije dočaraju barem dio otočne atmosfere.

PDF | 8.1 MB

Newsletter

Što je novo u našoj ponudi

Strast je gorivo koje nas potiče da budemo bolji.

Promatramo i pratimo Vaše želje i sugestije, te kontinuirano radimo na širenju naše ponude s ciljem da Vam Hotel Kimen postane dom daleko od doma, a naše osoblje druga obitelj.

Preplatite se na naš newsletter kako biste saznali što se događa na otoku Cresu te kakve smo nove i zanimljive sadržaje osmislili za Vas.