Kućni red

Dragi gosti,

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u naš hotel Kimen, te Vas kratko upoznati s našim kućnim redom.

  1. Tijekom Vašeg boravka u hotelu čuvajte naš prirodni okoliš i obratite pažnju na racionalnu potrošnju vode i električne energije.
  2. Klima uređaj se isključuje kada su otvorena ulazna ili balkonska vrata u Vašoj sobi.
  3. Napon struje je 220 V.
  4. Posjete ili poslovni susreti se mogu primati u zajedničkim prostorijama hotela, u baru, u restoranu, u holu, a ne u sobi.
  5. U svrhu zaštite od požara zabranjeno je paljenje svijeća i uporaba zapaljivih materijala. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim prostorima.
  6. Molimo Vas da prostorije koje su Vam stavljene na raspolaganje, uređaje, opremu i inventar upotrebljavate pažljivo kao dobar domaćin.
  7. Kvarove ili prigovor na servis molimo da odmah prijavite na recepciju.
  8. Napominjemo da ste odgovorni za štetu nastalu Vašom krivnjom ili krivnjom osobe za koju ste odgovorni i dužni ste istu nadoknaditi.
  9. Pansionske obroke nudimo u vremenu od:
    buffet–doručak 07.00–10.00 sati
    večera 19.00–21.00 sati
  10. Vašu želju za lunch-paket i eventualne promjene obroka molimo da javite recepciji dan ranije do 21.00 sat ili ujutro tekućeg dana najkasnija do 08.00 sati.
  11. Za Vaš novac, vrijednosne papire i druge vrijedne stvari stoji Vam u sobi sef na raspolaganju . Upute o korištenju nalaze se na istom. Hotel ne preuzima odgovornost u slučaju krađe ili gubitka.
  12. Molimo Vas da vodite brigu o drugim gostima koji se žele odmarati te da izbjegavate buku u sobi i na hodnicima poslije 23.00 sata.
  13. Zbog sigurnosnih i higijenskih razloga nije dozvoljeno pripremati tople obroke ili pića u sobi.
  14. Upute protupažarne obavijesti koje se nalaze po hodnicima molimo pročitajte i trebate ih se pridržavati.
  15. Pronalazak ili gubitak stvari molimo da prijavite na recepciji.
  16. Na dan Vašeg odlaska molimo da napustite sobu do 11.00 sati. Zadržavanje u sobi poslije 12.00 sati uvjetuje plačanje još jednog dodatnog dana.
  17. Ako gost, koji je imao rezervirani smještaj potvrđen od strane Sektora prodaje i marketinga ili hotela Kimen, odlazi prije vremena i kasni u dolasku, dužan je platiti odštetu u iznosu kako slijedi:
    1. ako se kasnim dolaskom gosta ili prijevremenim odlaskom gosta smanji prethodno potvrđena rezervacija za jedan dan, treba naplatiti stvarno ostvareni boravak kao i dodatno jedan dan,
    2. ako se kasnim dolaskom gosta ili prijevremenim odlaskom gosta smanji prethodno potvrđena rezervacija za dva dana, treba naplatiti stvarno ostvareni boravak kao i dodatno dva dana,
    3. ako se kasnim dolaskom gosta ili prijevremenim odlaskom gosta smanji prethodno potvrđena rezervacija za tri ili više dana, treba naplatiti stvarno ostvareni boravak kao i dodatno tri dana.
  18. Promjena već potvrđene rezervacije za boravak u hotelu Kimen unutar 14 dana do dana dolaska moguća je samo u pisanom obliku. Nakon pismene potvrde za izmijenu rezervacije od strane hotela ili Sektora prodaje, zaračunati će se plaćanje dodatnih troškova (ovisno o broju dana izmjena rezervacije), kako bi se za hotel osigurao nastavak neometanog rada.
  19. Hotel Kimen si zadržava pravo da nakon isteka od 24 sata od datuma potvrđenog dana dolaska, nudi sobu, suite ili apartman drugim zainteresiranima, ukoliko nije izričito (u pisanom obliku) najavljena i potvrđena promjena prethodne rezervacije.
  20. Gost koji nije javio da će kasniti, nema pravo zatražiti odštetu niti prethodno potvrđen mu smjestaj.
  21. Molimo Vas za pažljivo rukovanje sa karticom – key-card. U slučaju da bude oštećena ili izgubljena tijekom vremena Vašeg boravka, zaračunati ćemo na Vaš trošak 20 € nadoknade.
  22. Prilikom odlaska iz hotela ne zaboravite predati ključ ili karticu (key-card) na recepciji.
  23. Zadržavamo pravo raskinuti ugovor i prestati pružati usluge gostima ako grubo krše odredbe ovog kućnog reda i ako svojim ponašanjem čine štetu ili ometaju druge goste u hotelu.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora gosta (potrošača) nalazi se na recepciji.

Želimo Vam ugodan boravak u našem hotelu.

Dodatne informacije:

tel: +385 51 571 322
hotelkimen@hotelkimen.com